Ontwerp zonder titel.png
  • png

Volg vier Summer Classes van beeldbepalende fotografen

Het Nederlands Fotomuseum organiseert vier speciale summer classes voor iedereen met een camera

Altijd al een masterclass willen volgen van een professionele fotograaf? Grijp dan nu je kans! Voor fotografiestudenten, liefhebbers en fotografen (in wording) biedt het Nederlands Fotomuseum in de zomer van 2023 vier summer classes. Gedurende een inspirerende en actieve middag ga je zelf intensief aan de slag onder begeleiding van professionele fotografen. Maak kennis met de enorme verscheidenheid van de fotografiepraktijk en leer dé tips & trics van pro's. 

Data: do 13 juli, do 27 juli, do 10 augustus en do 24 augustus 

Tijd: 16 - 18/18.30 uur 

Kosten: €50 per class / €40 student // €165 voor vier classes / €125 student

De Summer class is inclusief ticket voor de Zomeravond @ Nederlands Fotomuseum waarin de fotograaf die de summer class geeft tevens te gast is.

Favicon for tickets.nederlandsfotomuseum.nl Boek ticket(s) voor deelname tickets.nederlandsfotomuseum.nl

Summer classes 

Do 13 juli, 16 - 18/18.30 u: Marwan Magroun 

Laat je inspireren door en ga samen met Fotograaf des Vaderlands Marwan Magroun op zoek naar verborgen verhalen die altijd om je heen zijn. 

Vergeet je eigen camera niet!

Marwan Magroun - Fotograaf des Vaderlands 2022-24

Do 27   juli, 16 - 18/18.30 u: Marcel Veldman 

Skateboarder en fotograaf Marcel Veldman vliegt de hele wereld over voor nationale en internationale merken als Nike SB en het Lotto Jumbo team gedurende de Tour de France. Daarnaast brengt hij het legendarische Fluff Magazine uit, waarvoor hij álle beelden maakt. Samen met hem ga je op pad om skateboarders te fotograferen in de buurt van het Nederlands Fotomuseum. 

 

Vergeet je eigen camera niet! 

MarcelVeldman_fsgrindridiculous_1000px_bw-1.jpg
  • jpg

© Marcel Veldman

Do 10 augustus, 16 - 18/18.30 u: Annette Behrens 

Je weet dat je die ene foto hebt gemaakt, maar waar was 'ie ook alweer? Fotograaf Annette Behrens weet raad en geeft je in deze interactieve summer class de beste tips om je (digitale) foto's te archiveren zodat je nooit meer iets kwijt raakt. 

 

Handig om naast je camera ook een laptop of tablet mee te nemen. 

unnamed (1).jpg
  • jpg

Werken aan 'Toffe Peren' met voormalig stagiair Desiree Hubbard © Annette Behrens

Do 24 augustus, 16 - 18/18.30 u: Angela Tellier 

Neem je als fotograaf altijd de regie over hoe iemand op de foto staat? En wat gebeurt er als je de persoon vastlegt zoals diegene dat wil? Angela Tellier laat je zien hoe een daadwerkelijke samenwerking tussen de geportretteerde en jij als fotograaf tot stand kan komen. Haar werk is op dit moment onderdeel van de tentoonstelling Snelfotografie: de rage van 1912 tot 1925

De Summer classes zijn onderdeel van zijn onderdeel van het 20-jarig jubileum van het museum, Vier de fotografie! van 8 juli tot en met 10 september in Rotterdam.

Over Nederlands Fotomuseum

Nederlands Fotomuseum: visuele verhalen die ertoe doen
Het Nederlands Fotomuseum waakt over het Nederlands fotografisch erfgoed van nu en de toekomst en maakt dit toegankelijk voor het publiek in al zijn verscheidenheid. Hierbij plaatsen we de fotografie altijd in een actuele context. Wij verzamelen en tonen fotografie die reflecteert op de wereld. Wij spannen ons in diversiteit en inclusie te bevorderen op alle mogelijke fronten, in organisatie, programmering en samenwerkingen. Zo verrijken wij het leven van mensen met visuele verhalen die ertoe doen.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Nederlands Fotomuseum nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL